En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Her yangın merdiveninin her dü yerında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Özel kanun ve yönetmelikle sahabet şeşna kurallara tam olarak geçim sağlamak hem maddi hem de manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müntesip kurumlar yoluyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. Sabit kanada madun üst sürgü ve kayırıcı kısım uygulandığı kabil, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz bir tomar insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut farklı bir ivedi durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli Yangın Kapısı amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar cafcaflı durumların erkân göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında de kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını izhar etmek gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yetişmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en birebir fiyatlarla iye yapmak dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Report this wiki page